top of page

Wellicht kan ik u helpen

Naam: Jan Buyvoets
Leeftijd: 64
Geboortedetum: 22 sept. 1953
Offenbachlaan 19
2102 ZL  Heemstede
E-mail : jan@buyvoets.com
GSM : 06-547 94 225

Na mijn opleiding aan de HTS Haarlem richting werktuigbouw ben ik in 1978 bij de handelsorganisatie Geveke als Sales Engineer in de Business Unit Pompen gaan werken.
Ik heb mij er ontwikkeld op het gebied van algemene techniek, werktuigbouw, electro, procestechniek en natuurkundige en chemische processen.

Bij Geveke Werktuigbouw heb ik via een vijftal functies/functieniveaus het bedrijf doorlopen, waarna ik in 2002 op concernniveau bij Geveke NV IT Project Manager ben geworden.
Als sleutelprojecten beschouw ik het meewerken aan een intensief project Business Process Reengineering, en een selectie- en implementatietraject van een concern breed IT platform. Verder heb ik de implementatie van een CRM applicatie bij enkele business units geleid.
Een aantal jaren heb ik als voorzitter van de centrale ondernemingsraad van Geveke NV, die toen 3.000 werknemers in dienst had, meegewerkt aan fusies, de aan - en verkoop van bedrijfsonderdelen, het stroomlijnen van activiteiten en de beoordeling van financiële zaken.

Ik ben nu als Ontzorger.com actief als projectmanager met www.spaarneproject.nl

Anderen zeggen dat mijn grootste asset vooral het uitgestraalde enthousiasme is in zaken waarin ik geloof. 

Dat klopt.

Ik hoor graag van u.

Jan Buyvoets

jan@buyvoets.com

06 547 94 225

ONTZORGER.COM - Offenbachlaan 19  2102 ZL  Heemstede - The Netherlands - Mobile : + 31 (0) 6 547 94 225 -  M : jan@buyvoets.com

bottom of page