© 2023 by Coach.Corp. Proudly created with Wix.com

Wellicht kan ik u helpen

Naam: Jan Buyvoets
Leeftijd: 64
Geboortedetum: 22 sept. 1953
H.W. Mesdaglaan 35
2102 BC  Heemstede
E-mail : jan@buyvoets.com
GSM : 06-547 94 225

Na mijn opleiding aan de HTS Haarlem richting werktuigbouw ben ik in 1978 bij de handelsorganisatie Geveke als Sales Engineer in de Business Unit Pompen gaan werken.
Ik heb mij er ontwikkeld op het gebied van algemene techniek, werktuigbouw, electro, procestechniek en natuurkundige en chemische processen.

Bij Geveke Werktuigbouw heb ik via een vijftal functies/functieniveaus het bedrijf doorlopen, waarna ik in 2002 op concernniveau bij Geveke NV IT Project Manager ben geworden.
Als sleutelprojecten beschouw ik het meewerken aan een intensief project Business Process Reengineering, en een selectie- en implementatietraject van een concern breed IT platform. Verder heb ik de implementatie van een CRM applicatie bij enkele business units geleid.
Een aantal jaren heb ik als voorzitter van de centrale ondernemingsraad van Geveke NV, die toen 3.000 werknemers in dienst had, meegewerkt aan fusies, de aan - en verkoop van bedrijfsonderdelen, het stroomlijnen van activiteiten en de beoordeling van financiële zaken.

In 2004 ben ik met een collega een eigen bedrijf begonnen: BT Industrial. Daarbij ben ik begonnen met het inkopen van materialen voor metaalverwerkende bedrijven in Europa en Azië. Na een jaar heb ik de exclusieve vertegenwoordiging kunnen verwerven van enkele grote retrofit roetfilter producenten.
Hoewel de zaak aanvankelijk floreerde draaide door de korte life-cycle van de retrofit emissiereductiepparatuur het tij, en besloten mijn partner en ik om ieder zijns weegs te gaan.

Vanaf 2008 ben ik zelfstandig doorgegaan en mij op projectbasis als ZZP-er ingezet als begeleider van startende bedrijven en  het bij bestaande bedrijven introduceren van ecommerce. Daarnaast help ik Aziatische bedrijven de weg naar Europa te vinden, en omgekeerd. Ik kan goed communiceren in Nederlands, Engels en Duits, en reis graag. Mijn kantoor is een Apple Macbook en een Iphone. 

Mijn ambitie :
Ik ben nu 64 jaar en wil mij de komende jaren het liefst concentreren op het mee ontwikkelen van nieuwe business, bedrijfsprocessen optimaliseren, in- en verkoop en marketing, ondersteund met IT. 
Op projectbasis, interim-management of in (tijdelijk) dienstverband. In teamverband, mijn ervaring en kennis inbrengen van technische business processen. Ik werk vanuit mijn HINON BV. Acroniem voor Het Is Nu Of Nooit......

Anderen zeggen dat mijn grootste asset vooral het uitgestraalde enthousiasme is in zaken waarin ik geloof. 

Dat klopt.

Ik hoor graag van u.

HINON BV H.W. Mesdaglaan 35 - 2102 BC  Heemstede - The Netherlands - Mobile : + 31 (0) 6 547 94 225 -  M : jan@buyvoets.com - Chamber of Commerce 341.525.99

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now